Política de cookies

Definició i funció de les galetes

Una galeta és una dada, un fitxer o dispositiu d’emmagatzematge de dades que es descarrega al seu dispositiu en accedir a les nostres pàgines web o en rebre un correu electrònic. Les galetes permeten emmagatzemar i recuperar de forma automatitzada informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip/dispositiu i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari, cosa que permet oferir serveis personalitzats.

Les galetes permeten, per exemple, que el cistell de la compra funcioni correctament.

Quin tipus de galetes fa servir aquesta pàgina web?

La nostra pàgina web fa servir galetes pròpies i de tercers per obtenir informació dels usuaris de la web, elaborar perfils a partir dels seus hàbits de navegació en aquest i altres llocs web i mostrar publicitat personalitzada en base a aquests perfils.

Aquests són els tipus de galetes de tercers que fa servir la nostra pàgina web i els proveïdors als quals pertanyen:

  • Galetes analítiques: fem servir Adobe Audience Manager, Google Analytics, y Hotjar per obtenir informació de la navegació, mesurar i analitzar l’audiència de la plataforma. Aquestes empreses poden fer servir aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir millors serveis a altres empreses.
  • Galetes de gestió de publicitat comportamental: fem servir AddThis, DoubleClick, GA Audiences, Google Adsense, Google Ads Measurement i Google Tag Manager per analitzar la navegació dels nostres usuaris i oferir millors ofertes mitjançant altres plataformes a través de les quals poder navegar.
  • Galetes de gestió de vídeos i anàlisi: fem servir Innovid i YouTube per oferir-li vídeos de forma còmoda.

Pot obtenir més informació sobre les respectives polítiques de galetes i ús de dades personals als enllaços corresponents. També es pot descarregar una llista detallada de les galetes que fem servir a la nostra pàgina web.

Bloqueig de galetes

Mitjançant les opcions de control del seu navegador, o a través de la configuració del mòbil o dispositiu amb el qual accedeix als nostres medis digitals, pot conèixer, eliminar o bloquejar les galetes. No obstant això, ha de tenir en compte que algunes funcionalitats de la pàgina podrien no funcionar. Pot trobar informació sobre com fer-ho als navegadors principals aquí:

Respecte al temps que conservarem aquesta informació, ha de saber que algunes galetes poden estar instal·lades durant anys. Malgrat tot, el seu ús en el temps es pot limitar eliminant-les dels navegadors o dispositius. Pot consultar les instruccions detallades als enllaços mencionats a l’apartat anterior.

Informa D&B pot modificar aquesta Política de Galetes en funció d’exigències legislatives reglamentàries, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per aquest motiu s’aconsella als Usuaris que visitin periòdicament aquesta pàgina per conèixer els canvis que es produeixen.